Kak Ton, Bobo & Shasha Solero bersatu dalam iklan


Shasha Solero, Kak Ton & Bobo adalah merupakan fenomena terkini dalam internet dan dunia pengiklanan di Malaysia. Antara mereka bertiga, Shasha adalah yang paling "junior" dalam dunia glamour Youtube yang terkenal dengan ungkapan "macam cantik jer.., macam comel jer...".  Bobo pula terkenal dengan aksi video parody.

Mungkin atas pemerhatian Kak Ton, kedua-dua personaliti "mee segera" ini  sedang mempunyai impak yang deras kepada pasaran di Malaysia, lantas beliau mengambil mereka berdua untuk sama-sama memperiklankan produk jenama Beauty Umaira.

Siapa Kak Ton ni ea..?. Kak Ton atau nama sebenarnya Puan Zaiton binti Hassan, adalah pemilik syarikat Pravenus Beauty iaitu syarikat yang memasarkan Produk Kesihatan Umaira. Beliau pula terkenal dengan ayat "tengok Kak Ton.., comel tak..?".


 


Berikut adalah iklan yang dilakonkan oleh tiga personaliti yang dikatakan bakal "terlajak laris" :


KOMEN :

- Bobo seperti "hilang indentiti". Harap dia sedar.

-Tidak membuat sesuatu yang boleh mengundang cemuhan. Jika lelaki buat cara lelaki, jika perempuan buat cara perempuan.

- Tindakan Bobo meletakkan tangan di bahu Puan Zaiton adalah kurang beradab dan boleh dianggap kurang ajar. Walaupun dari segi umur dia dan Puan Zaiton seperti anak dan mak, namun aurat tetap aurat, mahram dan bukan mahram perlu jaga batasnya.

Previous Post
Next Post
Related Posts

Promosi

Babab.net

Popular Posts