Seminar Online (percuma) Bersama Irfan Khairi : Formula Facebook

 
Seminar Online Bersama Irfan Khairi
Formula Facebook
Tarikh: Sabtu, 13hb Ogos 2011
Waktu: 10.00 pagi - 11.00 pagi
Tempat: Di rumah anda atau di mana-mana!
 
 
Sesi percuma ini adalah ekstrak daripada sesi Formula Facebook yang telah beliau kendalikan di Kuala Lumpur dan beberapa kawasan berhampiran yang telah dimanfaatkan oleh beribu peserta.
 
Sekiranya anda bebas dan mempunyai masa terluang dirumah pada Sabtu pagi ini, apa kata ikuti Irfan Khairi secara LIVE hanya menggunakan talian Internet di rumah anda atau di mana juag kawasan yang mempunyai kemudaha internet yang memuaskan. 
 
Sekali lagi, sesi online seminar (webinar) ini adalah PERCUMA untuk anda. Sistem yang digunakan adalah canggih dan anda juga boleh berinteraksi bersama Irfan Khairi ketika itu secara live!
 
Bagi yang berminat, diminta anda melakukan pendaftaran dengan mengikuti langkah-langkah dibawah:
LANGKAH 1: KLIK DI SINI UNTUK DAFTAR SEMINAR ONLINE BERSAMA IRFAN KHAIRI
(Sekiranya ia mengatakan "You are already subscribe", jangan risau. Ia bermaksud anda telahpun daftar mungkin pada sesi-sesi yang lepas)
 
LANGKAH 2: Email akan dihantar kepada anda pada hari Khamis atau Jumaat nanti untuk memberi lokasi alamat laman web untuk akses online seminar tersebut.
 
LANGKAH 3: Sekiranya tidak menerima email, pada hari Sabtu jam 9.30 pagi, lawati Facebook di http://www.facebook.com/irfankhairi.fb dan  juga akan kongsikan laman web untuk akses online seminar di sana.
Dengan kecanggihan Internet, seminar tidak perlu dijalankan di hotel-hotel pun. Malah, melalui online, anda boleh menyertainya dari mana pun anda berada! Jadi, bagi mereka yang belum pernah menghadiri seminar Irfan Khairi akibat sering dikendalikan berjauhan dari tempat anda, harapnya dapat pula berjumpa dengan beliau secara online pada Sabtu ini. 
 
Mudahan sesi online seminar bersama anda dapat berjalan dengan lancar dan anda akan mendapat manfaat dan idea bagaimana anda boleh menjana pendapatan menggunakan Facebook dengan cara yang berhemah, berkesan dan betul...!
Previous Post
Next Post
Related Posts

Promosi

Babab.net

Popular Posts