Program Keusahawanan Belia JAM-BU


Pernahkah anda bermimpi untuk menjadi seorang usahawan dengan memulakan perniagaan anda sendiri tetapi tidak mempunyai dana kewangan untuk berbuat demikian? Atau jika anda tidak pasti apa produk untuk dijual?  Jika anda seorang Belia di antara 18 – 30 tahun, Program Keusahawanan Belia JAM-BU (YEP) adalah untuk ANDA

Anda boleh memiliki KEDAI ONLINE SENDIRI melalui laman web JAM-BU dan aplikasi Android and iOS JAM-BU, menjual pilihan produk dari 9 kategori hebat. Anda akan menjalani simulasi langsung dalam membuat keputusan untuk produk dan pengurusan stok (termasuk menentukan harga jualan) dan juga untuk melatih minda kreatif anda untuk menjalankan pelbagai kempen pemasaran melalui laman web JAM-BU & aplikasi JAM-BU untuk meransang jualan produk anda.

Bahagian yang terbaik ialah anda akan dapat SIMPAN SEMUA KEUNTUNGAN dibuat dalam program ini. Nantikan ganjaran tunai untuk belia dengan pencapaian terbaik dari setiap kategori!

Tentang JAM-BU YEP

Program Belia Keusahawan JAM-BU (YEP) telah ditubuhkan oleh 3zquare Sdn Bhd pada Julai 2013, dengan visi untuk terus berkembang dan mewujudkan usahawan baru di kalangan belia Malaysia (mahasiswa dan orang dewasa muda yang bekerja umur 18 – 30).

Program Belia Keusahawan JAM-BU (YEP) akan menggunakan platform laman web dan aplikasi Android and iOS JAM-BU. Anda boleh:

JUAL – JAM-BU akan menyediakan platform digital, 5 produk (dipilih oleh belia) dalam setiap bakul, gerbang pembayaran, logistik di seluruh negara dan tips pemasaran yang diperlukan dan sokongan untuk meningkatkan kemahiran keusahawanan.

BELI – Aplikasi CLOUD MALL online menawarkan pelbagai barangan sesuai untuk Belia dengan harga yang menarik. Melalui platform JAM-BU, peserta-peserta kedai YEP dan produk-produk yang disenaraikan di sini. Peserta YEP akan dapat menyimpan semua keuntungan yang dibuat daripada transaksi jualan produk mereka dari platform JAM-BU.

HUBUNG  - Sentiasa berhubung dengan rakan-rakan dan lain-lain pengguna JAM-BU melalui aplikasi Android and iOS JAM-BU PERCUMA dari Google Play Store dan Apple App Store yang membolehkan anda Membeli-belah, Sembang, Terima informasi terkini, Imbas Kod QR dan  ciri-ciri lain yang menarik! Semua ciri-ciri ini akan menyokong peserta YEP dalam pemasaran dan strategi jualan beliau.

Berminat untuk menyertai? Baca lagi!
 1. Siapakah yang boleh menyertai JAM-BU Program Keusahawanan Belia?
  Belia Malaysia umur 18-30 boleh mengambil bahagian dalam program ini.
 2. Apakah perkara yang terbaik tentang menyertai JAM-BU Program Keusahawanan Belia?
  Ia adalah cara yang paling hebat untuk mempunyai kedai online anda sendiri tanpa kos dan memperoleh wang saku tambahan untuk berbelanja!
 3. Adakah saya perlu membayar untuk menyertai program ini?
  Tidak, tiada bayaran pendahuluan dikenakan. Walau bagaimanapun, kami akan memotong yuran pemprosesan (hanya sekali) RM10 ke atas bayaran keuntungan pertama anda. Sekiranya nilai transaksi jualan adalah lebih rendah daripada RM10, tiada bayaran daripada jualan bulan pertama akan dibuat dan kos pentadbiran akan ditolak daripada kitaran bayaran seterusnya.
 4. Bagaimana saya boleh mendaftar untuk program JAM-BU YEP?
  Terdapat 3 langkah:
a) Lawat http://yep.jam-bu.com dan klik pada butang ‘Daftar’. Anda perlu mengisi borang dalam talian dan mewujudkan Profil Kedai anda.

b) Sila pilih kategori barangan dan menamakan 3 pilihan bakul untuk diri sendiri. Klik ‘Hantart’ apabila selesai.

c) Pentadbir JAM-BU akan menghantar e-mel untuk mengaktifkan akaun anda dengan nama pengguna, kata laluan dan 1 pilihan bakul diluluskan dari pencalonan anda dalam tempoh 48 jam.

d) Apabila anda telah menerima e-mel dengan nama pengguna dan kata laluan anda, sila login melalui http://yep.jam-bu.com. Anda boleh log masuk ke laman web YEP untuk memantau prestasi anda dan juga menerima tips Pemasaran tentang bagaimana anda boleh menggunakan alat percuma dalam laman web JAM-BU dan mobile aplikasi percuma, untuk meransang lebih jualan produk anda.

Previous Post
Next Post
Related Posts

Promosi

Babab.net

Popular Posts