Program PPC IklanSticky : mudah dan sempoi jana duit

Bosan tiada sales dalam program affiliate pay per sale (PPS) yang anda sertai? KINI, komisyen anda dibayar hanya memerlukan KLIK sahaja!

Di IklanSticky.com, kami sedia membayar komisyen tanpa pelawat membuat pembelian. Anda akan dibayar komisyen berdasarkan jumlah klik yang anda berjaya kumpul. Kami namakannya program Pay Per Click (PPC)
Dalam program PPC IklanSticky, tugasan anda cuma perlu promosikan link yang akan diberikan selepas pendaftaran. Setiap link adalah unik mengikut agen. Apabila pelawat mengeklik link anda, sistem akan rekod dan bayaran komisyen akan dibuat berdasarkan jumlah klik yang anda perolehi. IklanSticky akan memperuntukan RM2500 setiap bulan untuk dijadikan rebutan agen-agen. 

Semakin banyak klik yang anda dapat, semakin tinggi komisyen akan dibayar. Mulakan promosi anda hari ini dengan hanya sharing di Facebook atau letak banner IklanSticky di blog anda.

Mengapa anda harus menyertai program dari "IklanSticky"? :

- Program PPC Paling Sempoi
Mereka adalah platform PPC yang paling sempoi dan paling mudah menolong anda menjana pendapatan di internet.

- Kadar Bayaran Per Klik Tinggi
Komisyen adalah berdasarkan bilangan klik, semakin banyak klik anda dapat, semakin banyak komisyen akan dibayar pada hujung bulan nanti.

- Lebih Senang Hasil Klik
Salin dan tampal banner yang menarik dalam pelbagai saiz untuk menarik perhatian pelawat di blog atau sebarkan "link" melalui laman web sosial seperti Facebook.

- Cash out Yang Senang
Minimum kelayakkan cash out adalah hanya RM10.00. Komisyen akan dibayar terus ke akaun bank anda.

Berapa komisyen yang akan anda dapat untuk satu klik unik? :

IklanSticky.com akan memperuntukan komisyen berjumlah RM2500 setiap bulan untuk dijadikan rebutan agen-agen. Komisyen RM2500 akan diagihkan di minggu pertama bulan seterusnya kepada agen-agen yang mencapai kelayakkan minimum yang ditetapkan.

Komisyen per klik akan ditentukan berdasarkan jumlah klik keseluruhan agen yang terkumpul sehingga hujung bulan. Contohnya jika jumlah klik keseluruhan adalah 100,000 klik, maka jumlah komisyen per klik untuk bulan tersebut adalah adalah:

   RM2500/100,000klik = RM0.025/klik 

Jika anda berjaya mengumpul 10,000 klik yang telah diverified (disahkan), maka komisyen anda adalah RM0.025 x 10,000 = RM250, tiada had pay-out untuk seseorang agen.

Tetapi hanya klik yang unik sahaja akan diambil kira.  Bermaksud jika banyak klik yang anda dapat tetapi mempunyai alamat IP (Internet Protocol) komputer yang sama, hanya satu saja yang dikira.

Untuk menyertai program ini, marilah klik banner di bawah sekarang :

Previous Post
Next Post
Related Posts

Promosi

Babab.net

Popular Posts