Cari Rezeki online dengan 8Share

http://bit.ly/1cPfakI
Pelbagai kaedah dan landasan yang tersedia untuk para pengguna internet terutamanya para "blogger" dan facebooker" untuk menjana pendapatan sampingan yang jika dijalankan dengan kaedah yang betul, insya Allah ia mampu memberi hasil yang memuaskan.

Bagi pengguna internet yang baru mengenali dunia media sosial, kini "8 Share" muncul sebagai jalan terkini untuk anda mula belajar menjana rezeki melalui penggunaan internet dan aplikasinya seperti blog, facebook, twitter dan carimember.com. Anda akan mendapat serta merta RM1.00 setelah mengaktifkan akaun melalui pautan yang dihantar ke emel anda.

Nasihat saya, program ini adalah program yang baik dan sah serta halal asalkan anda berkongsi perkara yang juga baik, sah dan halal. Maka anda harus mempergunakan masa lapang anda dari melepak di laman web media sosial dan tidak memberi faedah yang baik kepada menyertai program pengiklanan seperti ini. Anda perlu memaksimumkan penggunaan komputer dan internet bagi memastikan masa anda lebih bernilai tinggi.

Berikut adalah soal dan jawab mengenai program ini :
Apa itu 8Share?
8Share adalah kelab ganjaran peribadi untuk pengguna media sosial yang suka mendapat barangan percuma, wang tambahan setiap bulan, dan menjadi yang pertama untuk memperkenalkan sesuatu yang baru.
Siapa boleh menyertai 8Share?
Sesiapa sahaja yang suka berkongsi perkara dan berita yang kool dengan rakan-rakan melalui laman web media sosial! 8Share kini berada di Malaysia, India, Philippines, dan Singapura. Daftar sekarang.
Bagaimana saya mendapat ganjaran dengan 8Share?
And akan dibayar tunai dengan menyiarkan Special kami. Anda juga akan dibayar apabila anda mengajak kawan-kawan anda menyertai 8Share. Dapatkan Mata Sumbangan (BPs) dengan menjadi ahli 8Share yang aktif. Kami juga akan mengadakan peraduan untuk anda memenangi pelbagai gajet dan hadiah. Ketahui lebih lanjut tentang ganjaran.
Apakah Lawatan Unik (U.V.)?
Lawatan Unik (U.V) untuk ahli 8Share di Malaysia, ialah klik pada pautan Special dari pelawat unik yang datang dari dalam Malaysia.
Bagaimana saya boleh terima wang yang saya perolehi dari 8Share?
Semua transaksi wang akan dibuat melalui pemindahan wang dalam talian, selepas permintaan transaksi cash out dibuat.
Adakah saya perlu membayar apa-apa untuk membuat akaun di 8Share?
Tidak, semuanya percuma.
Adakah saya perlukan apa-apa yang istimewa untuk menggunakan 8Share?
Jika anda mempunyai akaun sosial media seperti Facebook, Google+, Twitter dan lain-lain dan anda juga suka berkongsi pelbagai cerita yang kool, anda boleh sertai kami. Sertai kami sekarang!
Bagaimana saya boleh menjadi sebahagian daripada 8Share?
Pergi ke 8share.com/my dan klik butang "Sign up" untuk membuka akaun 8Share anda. Anda akan diminta untuk mengaktifkan akaun anda dimana, satu link pengaktifan akan dihantar melalui emel. Semak emel anda, klik pada link pengaktifan yang diterima dan anda akan dihantar ke halaman utama dan anda boleh terus menggunakan akaun 8Share!
Previous Post
Next Post
Related Posts

Promosi

Babab.net

Popular Posts