Superman sekarang dah tahu cara betul pakai seluar dalam


Superman: Man of Steel adalah sebuah filem superhero Amerika Syarikat berdasarkan watak DC Comics dengan nama sama yang diarahkan oleh Zack Snyder dan diterbitkan oleh Christopher Nolan. Filem versi terkini mengenai superman ini secara asasnya masih mengekalkan beberapa watak-watak lama yang telah bersama dengan siri filem Superman.  Namun sebelum versi terbaru filem ini dicipta, Superman menjadi mainan dan cemuhan sebilangan masyarakat di seluruh dunia. 

Bukannya tidak menghargai "pertolongan" dan "jasa baik" Superman dalam membantu orang ramai, sebaliknya dia dicemuh kerana imejnya yang menampakkan kejanggalan dan kebodohan iaitu memakai "seluar dalam" (yang sepatutnya berada di dalam) di luar seluar panjangnya.

Kini untuk siaran tahun 2013, pihak penerbit atau pengarah filem ini telah membuat beberapa ubahsuai pada pakaian adiwira ini iaitu struktur fabrik pakaian (baju & seluar panjang) kelihatan lebih berelastik dan bersisik. Dan paling penting seluar dalam Superman tidak kelihatan di luar.  Cuma yang tak berubah ialah seluarnya yang ketat menampakkan bentuk bahagian sulitnya... adoi...!


Perbezaan adiwira "Superman" tahun 1980-an (kiri) dan tahun 2013 (kanan)
Previous Post
Next Post
Related Posts

Promosi

Babab.net

Popular Posts