Jualan jersi ASLI (ORIGINAL) Kelantan dan Johor Darul Takzim sempena Final Piala FA 2013Debaran Piala FA 2013 akan sampai ke tarikh keramat bagi para peminat kedua-dua pasukan yang lawak ke pentas akhir ini.  Bagi kelab penyokong Kelantan dan Johor Darul Takzim, pastinya sudah merancana segala keperluan semasa kehadiran mereka dalam memberi sorakan dan sokongan moral sebagai peranan pemain ke 12 pada pasukan bola sepak masing-masing.

Selain dari mafla dan sepanduk, jersi atau t-shirt juga adalah barangan yang menjadi keutamaan untuk dipakai semasa menghadiri stadium. Pelbagai rekabentuk dan variasi corak terdapat pada jersi dan t-shirt para penyokong.

Sempena perlawanan akhir Piala FA Malaysia 2013 ini, saya mempelawa para penyokong Kelantan dan Johor Darul Takzim untuk membeli jersi pasukan masing-masing sebagai tanda sokongan anda kepada para pemain bola sepak Kelantan dan Johor Darul Takzim.  Jersi ini adalah jersi original dan terjamin kualitinya dari pengeluar.  Juga terdapat khidmat tambahan untuk meletak nama dan nombor pada jersi tertentu. Sila klik gambar di bawah untuk membeli jersi berkenaan secara online.  


Poslaju Percuma
Untuk pembelian 2 helai jersi ke atas dalam Malaysia


Koleksi Jersi Johor Darul Takzim :

Jersi Johor DT 2013 Away

Jersi Johor DT 2013 Home


Koleksi Jersi Kelantan :

Jersi Kelantan 2013 Home

Previous Post
Next Post
Related Posts

Promosi

Babab.net

Popular Posts