Panduan Bisnes Kek Cawan

 

Ramai antara kita yang bekerja memasang impian untuk bekerja di rumah dan melihat anak-anak membesar di depan mata. Namun, apakan daya keadaan ekonomi keluarga tidak membenarkannya.  Mungkin juga anda tiada idea atau jalan untuk anda memulakan sesuatu usaha niaga di rumah.  Namun dengan berdasarkan minat anda, ianya boleh diubah menjadi sesuatu yang lebih bermakna, terutamanya jika anda berminat dalam bidang masakan iaitu kek.

Kini minat serta kreativiti anda boleh ditukar kepada duit dan enjoy dengan apa yang anda buat.
Anda boleh lakukannya walaupun tanpa pengalaman. Panduan Bisnes Cupcake yang ingin diperkenalkan ini merupakan CD panduan yang Puan Nur Syahidah hasilkan sebagai rujukan buat surirumah atau mereka yang ingin menambah pendapatan secara part time di rumah.

Produk pertama yang Puan Nur Syahidah hasilkan ialah Rahsia Coklat Buatan Tangan telah terjual lebih dari 800 unit di tiga buah negara iaitu di Malaysia,Brunei dan Singapura. Dan mereka kini telahpun memulakan perniagaan mereka sendiri. Ada pembeli CD panduan ini baru pertama kali membuat cupcake. Malah ia turut diceburi oleh lelaki. Lelaki juga mempunyai kebolehan yang mengkagumkan bidang masakan. Jadi anda tidak memberi sebarang alasan lagi.

Bagi mereka yang sudah mempunyai asas membuat kek. Ia adalah satu penambahan kemahiran dan memberikaan keceriaan kepada yang tersayang  Ia adalah satu kejayaan yang cukup manis buat Puan Nur Syahidah kerana berjaya melahirkan dan membantu seramai mungkin mereka yang ingin menambah pendapatan menerusi bidang bakeri dari rumah.

Sekiranya anda berminat untuk membeli CD panduan yang mungkin menjadi pemangkin perubahan ekonomi diri dan keluarga anda, kliklah pautan di bawah ini :


Previous Post
Next Post
Related Posts

Promosi

Babab.net

Popular Posts