Ulangtahun yang suram buat UMNOKUALA LUMPUR, 11 Mei (Bernama) -- Majlis makan malam sempena ulang tahun UMNO yang ke-72, yang dihadiri para pemimpin dan anggota parti di Pusat Dagangan Dunia Putra di sini, berlangsung dalam suasana suram.

Ini merupakan majlis pertama yang diadakan UMNO selepas Barisan Nasional (BN) dikalahkan Pakatan Harapan (PH) dalam Pilihan Raya Umum ke-14 pada Rabu lepas.

Turut hadir pada majlis itu ialah Presiden UMNO Datuk Seri Najib Tun Razak, Naib Presiden yang menjalankan tugas Timbalan Presiden Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi, Naib Presiden UMNO Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein dan anggota UMNO.

Najib tidak memberikan sebarang ucapan mahu pun melayan pertanyaan daripada pihak media yang mengekori beliau sepanjang majlis itu.

Selesai makan, beliau memasuki surau lelaki PWTC dan menggunakan laluan khas di situ untuk ke tingkat atas Menara Dato Onn...


* hidup rakyat sudah lama suram lantaran pemimpin yang menggunakan kekayaan negara untuk kepentingan segelintir orang sahaja.
Previous Post
Next Post
Related Posts

Babab.net

Popular Posts