Remaja ditahan polis kerana gambar dan video lucah seorang gadis di WeChatPETALING JAYA, 7 Julai - Seorang remaja lelaki berusia 13 tahun dari sebuah sekolah di Sepang telah ditahan semalam (kelmarin) kerana didakwa mengancam untuk mengedarkan gambar dan video seorang gadis  bertelanjang sambil melancap.

Gadis yang juga berumur 13, menjadi rakan remaja lelaki berkenaan melalui WeChat Messenger pada bulan Mac lalu.

Persahabatan mereka berkembang selama dua bulan sehingga remaja lelaki berkenaan mula menuntut gambar telanjang dan video perbuatan seks dari remaja perempuan itu .Ketua Polis Daerah Petaling Jaya ACP Azmi Abu Kassim berkata gadis itu mengalah kepada permintaan  tersebut pada bulan Mei dan Jun selepas diganggu.

Bagaimanapun, gadis itu berhenti berbual dengan budak lelaki itu selepas itu. Ini menimbulkan kemarahan dan dia mengugut untuk mengedarkan video.

"Dalam kejadian pertama, beliau menuntut bahawa agar gadis berkenaan menghantar padanya gambar mendedahkan bahagian buah dada. Sebulan kemudian beliau menuntut video melancap, "kata Azmi.

Takut bahawa dia akan melaksanakan ancaman itu, gadis itu membuat laporan polis semalam, dan polis menahan lelaki itu beberapa jam kemudian.

Polis juga akan menyiasat jika terdapat mangsa lain yang boleh dikaitkan dengan remaja itu. Telefon bimbit suspek, komputer riba, dua t-shirt, sepasang seluar pendek dan bil telefon dirampas. Suspek akan ditahan reman sehingga esok (8 Julai) bagi membantu siasatan bagi ugutan jenayah.Sumber : Thasha Jayamanogaran | The Malay Mail Online

*gambar di atas adalah gambar hiasanPrevious Post
Next Post
Related Posts

Promosi

Babab.net

Popular Posts