Daftar 8Share Percuma : Jana Wang Guna Internet


Kini telah banyak program menjana duit / wang secara online dianjurkan pelbagai pihak.  Salah satunya yang popular kini ialah 8Share

8Share adalah kelab ganjaran peribadi untuk pengguna media sosial yang suka mendapat barangan percuma, wang tambahan setiap bulan, dan menjadi yang pertama untuk memperkenalkan sesuatu yang baru.

Sesiapa sahaja yang suka berkongsi perkara dan berita yang menarik dengan rakan-rakan melalui laman web media sosial boleh menyertai program ini! 8Share kini berada di Malaysia, India, Philippines, dan Singapura.

Anda akan dibayar tunai dengan menyiarkan cerita Special yang disediakan. Anda juga akan dibayar apabila anda mengajak kawan-kawan menyertai 8Share. Dapatkan Mata Bonus (Bonus Point) dengan menjadi ahli 8Share yang aktif. Pihak 8Share juga akan mengadakan peraduan untuk anda memenangi pelbagai gajet dan hadiah.

Tiga Aturan Utama untuk pengongsi :
  • Memilih dan berkongsi sesuatu yang Istimewa untuk rakan anda yang berminat terhadap sesuatu cerita perkongsian yang diberikan.
  • Jadilah kreatif dan memilih / menulis satu mesej yang menarik untuk menarik pengguna internet melawat pautan perkongsian anda dengan mengkliknya. Tetapi DILARANG menipu pembaca. Kreatif bukan bermakna anda perlu menipu!
  • Berkongsi di beberapa platform, sama ada pada e-mel, Twitter, blog dan banyak lagi.
Bagaimana boleh mendapat wang daripada menyiarkan kempen / cerita Special?

Anda akan diberi URL unik pautan link untuk setiap Special yang anda telah siarkan. Link ini akan digunakan untuk menjejak semua lawatan unik (U.V) anda. 

Anda akan diberi ganjaran untuk setiap lawatan unik yang diterima selagi kempen Special tersebut masih lagi berjalan dan ganjaran yang akan diberikan belum habis lagi digunakan, sehingga anda mencapai ganjaran maksima untuk Special tersebut.

Klik DAFTAR atau banner di bawah ini untuk pendaftaran percuma dan mula menjana duit dari setiap perkongsian kreatif yang anda lakukan.

http://bit.ly/1cPfakI

Previous Post
Next Post
Related Posts

Promosi

Babab.net

Popular Posts