One XOX Prepaid : Penjimatan telus - Guna & Berniaga untung berganda

http://1xox.biz/ictniaga
http://1xox.biz/ictniaga (daftar sebagai pengguna dan peniaga)
http://duniaprepaid.com/hop.php?ref=ictniaga (daftar sebagai ejen affiliate)


Salam sejahtera.

Baru-baru ini saya telah membeli kad sim pra bayar dari syarikat ONE XOX Sdn Bhd.  Ia adalah sebuah syarikat milik 100% bumiputera yang menawarkan pelan perkhidmatan telekomunikasi sama seperti syarikat telekomunikasi sedia ada seperti Maxis, Celcom, Digi, Tunetalk, Happy dan lain-lain.

ONE XOX Sdn Bhd merupakan Anak syarikat XOX Com Berhad (Public Listed Company),penyedia rangkaian : XOX Produk (pelan dan perkhidmatan). ONEXOX menjadi satu-satunya telco yang lebih telus serta tiada caj-caj tersembunyi seperti yang telah menjadi isu di kalangan pengguna pra bayar di Malaysia.

Saya ini bukanlah jenis yang mudah menerima apa-apa iklan peluang perniagaan atau promosi sim card tertentu. Telah berapa banyak produk yang datang kepada saya, namun semuanya saya tolak sehinggalah qalbu saya terbuka untuk memilih dan mencuba OneXOX prepaid.

Selain dari pelbagai penjimatan dan kelebihan yang belum pernah ada di mana-mana syarikat penyedia telekomunikasi, OneXOX turut memberi peluang kepada para pengguna untuk menjalankan perniagaan dalam sektor telekomuniasi dengan lebih mudah walaupun anda tiada kedai atau premis perniagaan.

Melalui OneXOX, anda boleh memilih sama ada ingin menjadi pengguna biasa, ejen affiliate mahupun usahawan prabayar.Berikut adalah penerangan bagaimana kita boleh berniaga dengan kad sim OneXOX dan mendapat penjimatan yang maksimum dnegan menggunakannya :


Bagaimana utk menjadi usahawan OneXOX

1) Pertama  anda perlu jadi pengguna OneXOX dahulu.... Anda boleh pilih nombor baru atau anda boleh KEKALKAN NOMBOR LAMA.

2) Daftar sebagai  SUB-DEALER . PROSES PERMOHONAN MENGAMBIL MASA 5 HARI BEKERJA Modal permulaan untuk 10 keping ialah RM290, walaubagaimanapun saya syorkan ambil 50 keping simkad dengan harga RM602.

Pecahan RM602 adalah seperti berikut:-
1. RM50 - Yuran
2. RM95 - Kredit e-recharge bernilai RM100 (rebate 5%)
3. RM390 - 30 starter pack + 20 MNP sim ( sim tukar line)
4. RM60 - Yuran tahunan dealer hosting
5. RM 7 - Caj kurier dr HQ

Setelah mendaftar anda akan menerima email/sms ID & password utk 2 back office:-A. Onesys - Sistem ONEXOX yg anda gunakan utk melihat incentive, hiraki, topup
http://onesys.onexox.my/index.php

B. POS XOX - Sistem utk anda mendaftar pengguna2 baru, mnp, semak status pendaftaran
https://pos.xox.com.my

Setelah anda menerima kesemua diatas (termasuk 50 simkad + e-recharge) anda sudah boleh mulakan bisnes ini...4) Sebagai sub-dealer, SETIAP pengguna yg anda daftarkan, anda akan menerima 10% incentive topup dari nilai topup customer2 anda.

Contoh:-100 user x RM50 (anggaran topup bulanan) = RM5000 x 10% = RM500 incentive anda yg akan dimasukkan ke akaun bank anda setiap 15hb-18hb bulan berikutnya...5) Setelah anda mempunyai 20 org pengguna anda sudah LAYAK utk melantik sub-dealer/rakaniaga baru dan berpotensi utk menikmati overiding level 2-4 spt dibawah.

LEVEL 1 - 10%
LEVEL 2- 2%
LEVEL 3 -2%
LEVEL 4 -1%

TIDAK TERMASUK UNTUNG RUNCIT E-RECHARGE.INSENTIF INI BERTERUSAN SELAGI CUSTOMER ANDA MENGGUNAKAN LINE ONEXOX!!!RINGKASNYA, ANDA HANYA JUAL SEKALI TP PENDAPATAN ANDA BERKALI2 SETIAP KALI MEREKA TOPUP.

6) Apabila anda sudah mempunyai 50 org pengguna (termasuk dr UGU) status anda akan bertukar kpd DEALER..SYARIKAT CUMA MEMERLUKAN 2000 ORG DEALER YG KOMITED SAHAJA....BERMULANYA KERJAYA ANDA DI ONEXOX

7) Seterusnya apabila anda sudah mempunyai 15 DEALER di Level 1, anda akan DITAWARKAN status AREA DISTRIBUTOR dimana anda berpotensi menjana income 4 angka seminggu tidak termasuk incentive 4 level diatas... Dimana, tugas anda selepas itu hanya SUPPLY SIMKAD kpd sub2 & dealer2 anda dan dealer2 berhampiran.

8) Master Distributor - Achieve yg atas2 dulu,

WEBSITE  UNTUK MAKLUMAT LANJUT DAN MENDAFTAR PERNIAGAAN ONEXOX

http://1xox.biz/ictniaga (daftar sebagai pengguna dan peniaga)
http://duniaprepaid.com/hop.php?ref=ictniaga (daftar sebagai ejen affiliate)*MAKLUMAT TERKINI*
15/10/2015

-Untuk mereka yang berminat menjadi usahawan mini telco bersama OneXOX, kini OneXOX telah menawarkan pakej Dealer berharga RM278.00 dan pakej Subdealer bernilai RM90.00 sahaja.

-Klik link berikut untuk maklumat lanjut :

Facebook Fan Page : Onexox Tanjung Rimau

Blog : Onexoxtr
Previous Post
Next Post
Related Posts

Promosi

Babab.net

Popular Posts