Video kucing selamba berak atas padang Stadium Darul Makmur

 

Sesiapa yang telah menonton siaran langsung perlawanan bola sepak Separuh Akhir Piala FA antara pasukan Pahang menentang Johor Darul Takzim (JDT) di siaran Astro Arena dan TV1(mula siaran lewat), telah mengetahui kekecohan di dalam Stadium Darul Makmur lantaran jumlah pengunjung melebihi kapasiti tempat duduk. 

Ia berlaku disyaki kerana ada peminat atau penonton telah membeli tiket palsu.  Selain itu berlaku juga kejadian balingan objek dari luar stadium ke arah tempat duduk penyokong JDT sehinggakan ada yang mengalami kecederaan.


Namun semasa perlawanan sedang berlangsung juru kamera bertugas dapat merakamkan aksi seekor kucing yang masuk ke dalam padang untuk membuang najis dan cuba menimbusnya kembali. Ia menjadi bahan kelakar dan gelak antara penyokong JDT dan Pahang. Malah pengulas sukan dan tetamu jemputanpun turut sama bergelak melihatkan aksi yang diluar sangkaan.  Mungkin dengan aksi kucing berak berkenaan dapat meredakan sedikit ketegangan yang berlaku dalam perlawanan berkenaan.


Previous Post
Next Post
Related Posts

Promosi

Babab.net

Popular Posts