Perkembangan ICT Niaga Enterprise

Assalamualaikum...

Di sini penulis ingin memaklumkan bahawa syarikat milik penulis iaitu ICT Niaga Enterprise, telah mendapat tawaran penyewaan premis di 1.3B Tingkat 1, Kompleks Hang Tuah, Jalan Hang Tuah, Melaka.

Pada hari ini, dalam pukul 3.00 petang penulis telah membuat bayaran deposit sewa premis di pejabat MARA Tingkat 5, Plaza Usahawan. Tetapi penulis belum tahu lagi tarikh sebenar perniagaan akan dimulakan di tempat tersebut, namun penulis menjangkakan ia akan beroperasi dalam bulan ini juga.

Oleh itu penulis berharap agar rakan-rakan semula akan memberi sokongan kepada penulis dengan menggunakan perkhidmatan dari syarikat penulis ini dan jika "ringan mulut", penulis memohon jasabaik rakan-rakan serta pembaca semua yang tinggal berhampiran dengan premis ICT Niaga Enterprise, tidak kira sama ada di Kampung Tanjung Rimau Dalam mahupun di Kompleks Hang Tuah agar menghebahkan perkhidmatan komputer syarikat milik penulis ini.

Doakan penulis berjaya dengan perniagaan di tempat baru dan lama ini, agar kejayaan penulis ini dapat menyumbang beberapa peratusan pada hasrat kerajaan agar orang Melayu memiliki penguasaan ekonomi Malaysia sebanyak 30%.
Previous Post
Next Post
Related Posts

Promosi

Babab.net

Popular Posts