Kenali One XOX : simcard penjimatan prabayar dan keusahawanan


Kenali One XOX :

One XOX Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat Bumiputera dan anak syarikat kepada XOX Berhad yang telah beroperasi sebagai Pengendali Rangkaian Mudah Alih Maya (MVNO) sejak tahun 2005. One XOX Sdn Bhd yang telah ditubuhkan pada 2014, secara eksklusifnya membawa jenama ONEXOX bagi memasarkan produk XOX dengan pelan perkhidmatan mudah alih yang unik dan tersendiri.

One XOX percaya akan model perniagaan yang cekap, telus dan sedaya upaya mematuhi tuntutan syariah untuk mempastikan kadar perkhidmatan adalah sangat berpatutan, tiada iklan-iklan yang mengelirukan serta tiada unsur-unsur caj tersembunyi dapat menarik minat dikalangan pelanggan-pelanggan perkhidmatan mudah alih yang sentiasa mencari alternatif penjimatan.

Disamping penawaran perkhidmatan yang sangat kompetitif, One XOX yang tidak mengamalkan pengiklanan secara terbuka telah membuka peluang perniagaan telekomunikasi 'sebenar' mampu milik kepada semua individu yang berminat dengan menawarkan insentif lumayan dan berpanjangan berkonsepkan perkongsian keuntungan syarikat.

One XOX mengalu-alukan semua pelanggan yang dahagakan penjimatan serta usahawan-usahawan yang sedang giat mencari peluang perniagaan untuk mencuba perkhidmatan telus tanpa caj tersembunyi dan memanfaatkan platform perniagaan yang ditawarkan.

OUT THERE WE ARE ONE


Program keusahawanan 
(Inovasi Prabayar Terkini. Pilihan Tepat Untuk Berjimat)


Anda bakal memperolehi insentif bermula sebagai pengguna biasa, sub dealer, dealer dan pengedar.

Langkah-langkah untuk memulakan program keusahawanan One XOX :

Langkah 1: Dapatkan ID PENGEDAR ONEXOX

Pertama sekali, untuk menyertai program ini, anda perlu mendapatkan ID PENGEDAR terlebih dahulu.

Untuk mendapatkan ID PENGEDAR anda wajib jadi pengguna One XOX Prepaid yang berdaftar dengan membeli simcard yang berharga RM10.00

Langkah 2: BERI MAKLUMAT PENDAFTARAN

Apabila anda sudah mendapat simkad ini, anda boleh terus guna untuk penjimatan . Untuk tujuan pendaftaran simkad sebagai usahawan, sila berikan maklumat2 berikut :

1. NAMA PENUH (SEPERTI DALAM IC)
2. ALAMAT LENGKAP (Alamat  pos & kediaman)
3. SALINAN IC - Depan / Belakang
4. NOMBOR TELEFON (Nombor telefon One XOX anda)


Langkah 3: Buat bayaran sama ada Pakej Usahawan RM278.00 atau Pakej Usahawan RM90.00

Sertakan bukti pembayaran.

Sila Like fan page Facebook Onexox Tanjung Rimau untuk sebarang urusan  :

https://m.facebook.com/profile.php?id=491178234397674

Previous Post
Next Post
Related Posts

Babab.net

Popular Posts